baghuset

Midt- og Østjyllands Bedste Café 2023

Viborgs Bedste Café – 8 år i streg

Burger i Viborg

På jagt efter den bedste burger i Viborg? Så behøver du ikke lede længere! Velkommen til Byens Bedste Cafe, hvor vores saftige burgere er en ægte smagsoplevelse. Vi tilbyder tre uimodståelige varianter, der vil forkæle dine smagsløg.

Vores klassiske Baghusets Burger er en tidløs favorit, fyldt med kvalitetskød, friske grøntsager og hemmelig sauce, der gør den uimodståelig. Hvis du er mere til kylling, vil vores Kyllinge Burger med saftigt kyllingebryst og sprøde toppings være lige noget for dig.

Men hvis du er klar til at udforske nye smagsoplevelser, må du ikke gå glip af vores Mexican Style Burger. Denne burger er fyldt med krydret kød, guacamole, jalapeños og alt det, der gør mexicansk mad så lækker.

BOOK BORD

På Café Baghuset Viborg tror vi på, at den bedste mad opnås gennem hjemmelavede retter. Derfor er næsten alt på vores menu lavet fra bunden. Vi vælger omhyggeligt kvalitetsingredienser, der er både næringsrige og velsmagende. Vores passion for madlavning strækker sig til hele menuen, der er skabt fra bunden med kærlighed og omhu. Vi stræber efter at efterlade vores gæster med en fuldkommen tilfredsstillelse af smagsløg og mave, så du kan forlade Café Baghuset med en uforglemmelig oplevelse.

Oplysninger

Fischers Plads 6
8800 Viborg

Tlf.: 26 16 21 64
info@baghuset.net

CVR.: 32452590

Åbningstider

Mandag: 09 – 18
Tirsdag: 09 - 18
Onsdag: 09 - 22
Torsdag: 09 - 22
Fredag: 09 - 22
Lørdag: 09 - 17
Søndag: 09 - 16

Hjemmeside af KvDesign

Copyright © 2023