baghuset

Midt- og Østjyllands Bedste Café 2023

Viborgs Bedste Café – 8 år i streg

Catering fra Baghuset

Lad os stå for maden – hjemme hos dig selv

Catering fra Café Baghuset.

Når du bestiller catering hos os, får du den velkendte kvalitet fra vores café hjem til dig. Alt du skal gøre er at udvælge en menu og hygge dig med dine gæster.

Catering fra Baghuset Derhjemme

Siden 2009 har du besøgt os på vores café. Det har været hyggeligt og sjovt. Men nu er tiden inde til, at vi kommer og besøger dig.

Vi har nemlig lanceret Bagusets Catering, hvor du får den velkendte kvalitet fra vores café hjem til dig.

Kvalitet leveret direkte til døren.

Vi har lanceret Baghuset Catering, hvor du får den velkendte kvalitet fra vores café hjem til din fest. Det betyder, at når du skal holde reception, bryllup, barnedåb, julefrokost, nytår eller noget helt andet, så kan du få Baghusets mad leveret direkte hjem til dig. Det eneste, du skal gøre, er, at finde ud af, hvilken menu der passer til lige netop dit arrangement.

Hos Baghuset er den gode smag kernen i alt vores arbejde, og det gælder også, når du bestiller catering. Maden vi leverer, er altid af den højeste kvalitet – både hvad angår råvarerne og smagen. Du kan derfor trygt vælge at overlade madlavningen til os.

God mad til enhver lejlighed.

Vi har sammensat en række menuer, som passer perfekt til både store og små begivenheder. Bestil catering fra os og få en velsmagende middag på livets vigtigste dage.

Det kan også være, at du bare skal have besøg af den nærmeste familie og venner og ikke gider at skulle stå i køkkenet hele dagen? Så hjælper vi også gerne.

Vi er glade for at kunne hjælpe med at gøre dit arrangement lidt mere overskueligt. Ved at bestille catering fra Baghuset får du lækker mad til en overkommelig pris. Vi står altid klar til at hjælpe – lige meget hvilken begivenhed, du mangler mad til. Se vores cateringmenu og vurdér, hvad der passer bedst til dit behov. Har du yderligere spørgsmål eller specielle krav, er du velkommen til at kontakte os eller tilføje det til beskrivelsen i formularen.

Med catering fra Baghuset bliver det bare ikke nemmere.

Med catering fra Baghuset kan det bare ikke blive nemmere. Vores dygtige kokke tilbereder den mad, du allerede kender, fra vores café, så den er tilpasset netop dit arrangement. Vores catering leveres på smukke fade og i let engangsemballage, så den er klar til at blive serveret til dig og dine gæster eller let kan anrettes. Det eneste, du skal fokusere på, er din særlige dag og at være sammen med alle dem, der er der for at fejre dig.

Hold dig opdateret på vores Facebook eller Instagram.

Få tilsendt et forslag til din begivenhed.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et forslag til menuen. 

15 + 4 =

Oplysninger

Fischers Plads 6
8800 Viborg

Tlf.: 26 16 21 64
info@baghuset.net

CVR.: 32452590

Åbningstider

Mandag: 09 – 18
Tirsdag: 09 - 18
Onsdag: 09 - 22
Torsdag: 09 - 22
Fredag: 09 - 22
Lørdag: 09 - 17
Søndag: 09 - 16

Hjemmeside af KvDesign

Copyright © 2023