baghuset

Midt- og Østjyllands Bedste Café 2023

Viborgs Bedste Café – 8 år i streg

Pasta Viborg

Smag trøffelens fortryllende aroma i hver bid af vores Fettuccine Black Truffle. Denne skål er en sand delikatesse, med en rig trøffelsauce, sauterede svampe og sprød serano skinke, der tilføjer en herlig sprødhed. Top det hele med parmesan, ristede cashewnødder, friskkværnet peber og et strejf af frisk trøffel for den ultimative smagsoplevelse.

For elskere af havets skatte er vores Fettuccine Atlantic et oplagt valg. Denne pasta er fyldt med saftig laks og møre tigerrejer, kombineret med frisk spinat og grillet citrus, der tilfører en forfriskende dimension. Alt er samlet i en citronflødesauce, der balancerer smag og teksturer på bedste vis.

Sæt tænderne i vores lækre Fettuccine Pollo, hvor marineret kylling og sprød bacon møder sauteret grønt og en fyldig paprikasauce. Denne kombination af smag og farver skaber en skål, der er både hjertevarmende og fyldig, perfekt til at tilfredsstille enhver sult.

BOOK BORD

På Café Baghuset Viborg tror vi på, at den bedste mad opnås gennem hjemmelavede retter. Derfor er næsten alt på vores menu lavet fra bunden. Vi vælger omhyggeligt kvalitetsingredienser, der er både næringsrige og velsmagende. Vores passion for madlavning strækker sig til hele menuen, der er skabt fra bunden med kærlighed og omhu. Vi stræber efter at efterlade vores gæster med en fuldkommen tilfredsstillelse af smagsløg og mave, så du kan forlade Café Baghuset med en uforglemmelig oplevelse.

Oplysninger

Fischers Plads 6
8800 Viborg

Tlf.: 26 16 21 64
info@baghuset.net

CVR.: 32452590

Åbningstider

Mandag: 09 – 18
Tirsdag: 09 - 18
Onsdag: 09 - 22
Torsdag: 09 - 22
Fredag: 09 - 22
Lørdag: 09 - 17
Søndag: 09 - 16

Hjemmeside af KvDesign

Copyright © 2023