baghuset

Midt- og Østjyllands Bedste Café 2023

Viborgs Bedste Café – 8 år i streg

Fischers Pl. 6, 8800 Viborg

Café Baghuset befinder sig i Viborg og åbnede for første gang tilbage i 2009. Vi er et stærkt team med passionerede kokke og smilende, servicemindede tjenere, som arbejder sammen som var vi en stor familie, som hverken går på kompromis med kvaliteten på vores retter eller servicen.

Byens Bedste Ekspedient

Brankica Pavlovic – 2023
Sandie Dyhr – 2022

Byens Bedste Takeaway

2022-2023

Byens Bedste Café

2015-2023

Brunch & Morgenmad

Hos Baghuset byder vi hver dag på lækker brunch! Vi serverer klassiske morgenretter som toast, omelet & eggs florentine. Det hele bør selvfølgelig nydes med en friskpresset juice & en god kop kaffe. Prøv også vores veganske brunch tallerken.

Dinner på Baghuset

Om aftenen bliver Café Baghuset til Viborgs måske hyggeligste restaurant. Her serverer vi alt fra café-favoritter opgraderet til gourmetmad til vores veganske tre-retters menu. Vi serverer selvfølgelig også lækker vin & spændende cocktails til langt ud på aftenen! 

Ugentlige Happenings

Hver uge har vi særlige happenings såsom vores Green Monday, Tatar Torsdag, Cocktail Lounge & den helt særlige Signatur Menu. Læs mere om vores ugentlige happenings ved at trykke på knappen herunder, så kommer du direkte ind, hvor du kan læse mere.

Besøg Café Baghuset

Café Baghuset befinder sig i Viborg og åbnede for første gang tilbage i 2009. Vi er et stærkt team med passionerede kokke og smilende, servicemindede tjenere, som arbejder sammen som var vi en stor familie, som hverken går på kompromis med kvaliteten på vores retter eller servicen.

Vores gæster siger

Laura Schrieks
Laura Schrieks
11/04/2023
We hebben heerlijk gegeten! Het menu stond vol met overheerlijke opties, die er allemaal heel goed uitzagen. Je krijgt absoluut waar voor je geld, top!
Mia (Novid)
Mia (Novid)
04/04/2023
Helt fantastisk restaurant, med virkelig god mad. Atmosfæren var helt i top!
Lene
Lene
03/04/2023
Altid god mad og rigtig god betjening
Betina Grethe Kristensen
Betina Grethe Kristensen
30/03/2023
Mega lækker cafe, 5 stjerner for mad,betjening, indretning. Kommer fra Randers køre gerne til Viborg, for at spise ved jer igen. 4 stjerner til musikken i cafe lige højt nok. Spiste cæsar salat og har fået jeres smørrebrød 👌👏

Mød holdet bag

Hos Café Baghuset tilbyder vi altid en fantastisk smagsoplevelse, med stort fokus på mad lavet fra bunden af friske råvarer. Vi sigter efter at kunne tilbyde alt fra den hyggelige brunchoplevelse & eftermiddagskae til en aften med flere retters gourmet, god vin & cocktails.

Med vores fantastiske hold af køkkenfolk & tjenere står vi klar til at give alle vores gæster en fantastisk oplevelse! Passionen deler vi nemlig alle – lige fra chef til opvasker – & det tror vi på kan mærkes hos jer der besøger os.

Vi glæder os til at se jer i vores hyggelige lokaler i hjertet af Viborg.

BOOK BORD

Vi tror på, at den bedste mad er lavet fra bunden. Det er derfor, at stortset alt på menuen er hjemmelavet. Vi bruger så gode og næringsrige ingredienser som muligt og laver hele menuen fra bunden, så du går herfra med en god smag både i munden og i maven.

Følg os

Vi er selvfølgelig også at finde på de sociale medier, på både Facebook og Instagram. Her kan du få svar på dine spørgsmål, se vores menuer, samt se billeder af det lækre mad som vi laver.

Oplysninger

Fischers Plads 6
8800 Viborg

Tlf.: 26 16 21 64
info@baghuset.net

CVR.: 32452590

Åbningstider

Mandag: 09 – 18
Tirsdag: 09 - 18
Onsdag: 09 - 22
Torsdag: 09 - 22
Fredag: 09 - 22
Lørdag: 09 - 17
Søndag: 09 - 16

Hjemmeside af KvDesign

Copyright © 2023